SEGRE

SUCCESSOS

El balanç de morts en l’ensorrament de Gènova en puja 35

Les causes encara es desconeixen

El balanç de morts en l'ensorrament de Gènova en puja 35

El balanç de morts en l'ensorrament de Gènova en puja 35EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El balanç de morts per l’ensorrament en un viaducte de Gènova ha ascendit a 35, entre ells tres de menors de vuit, dotze i tretze anys, va informar el ministre de l’Interior, Matteo Salvini, a través del seu twitter.

En un missatge de les 7,44 hores, Salvini assegura que a aquesta xifra s’ha arribat després del treball desenvolupat durant la nit pels serveis d’emergència.

L’ensorrament es va produir al voltant al migdia local per causes que encara es desconeixen i que hauran de ser aclarides en una investigació que s’iniciarà en les pròximes hores.

Nombrosos vehicles es van precipitar al buit des de desenes de metres al vindre a baix un tram d’aquest viaducte de més d’un centenar de metres.

Salvini ha donat les gràcies a tots els serveis d’emergència pel seu treball en aquest succés i ha assegurat que el Govern complirà el deure d’"identificar els culpables d’aquest desastre, que no quedarà impune".

En un altre missatge a la mateixa xarxa Salvini afegeix que com més pensa en els morts de Gènova "més ràbia tinc" i insisteix que els responsables "amb nom i cognoms, pagaran car".

tracking