SEGRE

POLíTICA

Puigdemont diu que alguns partits estan "flirtejant" amb la violència

Puigdemont diu que alguns partits estan

Puigdemont diu que alguns partits estan "flirtejant" amb la violènciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va dir aquest dilluns que hi ha partits que "estan flirtejant amb la violència" i volen donar la imatge d’"una confrontació social a Catalunya, "fins i tot utilitzant fets i fotografies falses" de presumptes aldarulls entorn dels llaços grocs en la via pública.

Puigdemont, que s’ha reunit avui amb el president de la Generalitat, Quim Torra, per tractar els temes d’inici del curs polític a Waterloo (Bèlgica), no va concretar a quins partits es referia, si bé va dir que en cap cas no aconseguiran amb les seues "provocacions" que la societat catalana "es desviï" del diàleg pacífic.

"Que vagin amb compte els partits polítics que flirtegen amb la violència", va dir Puigdemont.

L’expresident català, a Bèlgica des de finals d’octubre passat, va considerar que existeix "una enginyeria de confrontació" que està utilitzant "tots els seus recursos, fins i tot els mediàtics" i "intoxicant amb fets i fotografies falses" per crear una "fractura" a Catalunya.

"Però la societat catalana no caurà en provocacions", va afegir Puigdemont, qui va dir que veu l’espai públic "com un espai de debat i diàleg", amb referència a la col·locació de llaços grocs i altres símbols independentistes.

tracking