SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Investiguen la mort d'una dona i arresten el seu marit

Els fets van ocórrer dissabte a Huarte || L’assassinada d’Oriola feia vuit hores que era morta quan la seua parella va confessar

Imatge de l’habitatge d’Oriola on va ser assassinada dilluns una dona.

Imatge de l’habitatge d’Oriola on va ser assassinada dilluns una dona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de Policia Foral navarresa investiguen la mort d’una dona de 38 anys a Huarte que podria ser víctima de maltractaments habituals en l’àmbit familiar. Els fets van tenir lloc dissabte quan el marit de la víctima, veí de la localitat de 41 anys, va trucar al 112 demanant assistència sanitària per a la seua dona. Segons va relatar, la dona hauria tingut una caiguda al bany.

Els sanitaris la van traslladar al servei d’Urgències del Complex Hospitalari de Navarra, on va quedar ingressada. Finalment, la víctima va morir dilluns passat. Els policies, per la seua part, es van entrevistar amb l’alertant, que també presentava lesions al cos, així com amb un altre familiar que convivia al mateix domicili, en els quals van detectar possibles contradiccions sobre el que havia ocorregut.

Tot això els va fer sospitar que es podia tractar d’un delicte de violència de gènere, per la qual cosa van procedir a detenir el presumpte agressor, que va passar ahir a disposició judicial.

D’altra banda, la dona de 60 anys que va morir dilluns escanyada, presumptament, a mans de la seua parella sentimental a Oriola (Alacant) havia mort almenys vuit hores abans que aquest truqués al 112 per confessar el crim.

tracking