SEGRE

SUCCESSOS GIRONA

Troben el cadàver d’una dona embolicat amb plàstics a Sils

Els veïns alerten els Mossos a l’estar mesos sense veure la propietària de la casa || Busquen el fill encara que l’autòpsia no confirma la identitat de la víctima

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van localitzar el cadàver d’una dona embolicat amb plàstics i amb una corda al voltant del coll al garatge d’una casa de la urbanització Vallcanera de Sils (Selva). La comitiva judicial, desplaçada al lloc dels fets, va portar a terme l’aixecament del cadàver aquest divendres. El cos es trobava en avançat estat de descomposició, però els investigadors sospitaven que podria tractar-se d’una dona de seixanta-dos anys que vivia a la casa amb el seu fill de quaranta-tres i que feia mesos que estava desapareguda. De fet, les autoritats van informar que a la casa hi havia molta brutícia acumulada.

Malgrat que els Mossos d’Esquadra esperaven saber més dades gràcies a l’autòpsia, aquesta no va oferir res que ho aclarís. Els forenses de l’Institut de Medicina Legal (IML) de Girona van procedir amb l’autòpsia, però no han pogut esbrinar de moment ni les causes de la mort de la dona ni tampoc la identitat a causa de l’avançat estat de descomposició. Per aquesta raó, serà necessari fer una prova de l’ADN.

Segons van informar els veïns, que a més van alertar les autoritats de l’absència de la difunta, no hi havia ni rastre de la dona des del novembre passat. Els Mossos van iniciar una investigació que els va portar a entrar al domicili, on van trobar el cadàver.

Així mateix, el fill de la víctima també va desaparèixer el passat 27 d’agost, al saber que la policia investigava l’absència de la seua mare. No obstant, alguns dels veïns van informar els agents que havien vist el sospitós en comerços pròxims a la zona. Segons les autoritats, no consten antecedents penals del fill. Els Mossos també investiguen els comptes corrents de la víctima, ja que saben que cobrava una pensió de viudetat i pretenen esbrinar si algú va extreure diners. Fins al lloc del succés es van desplaçar la comitiva judicial i els investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra, que van fer una primera inspecció ocular de la casa.

Després de l’aixecament de cadàver, el servei funerari va traslladar el cos fins a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses van procedir a realitzar l’autòpsia.

tracking