SEGRE

Almenys quatre morts en xocar un autobús amb un pilar a Avilès

El conductor, entre la vintena de ferits greus

Almenys quatre morts en xocar un autobús amb un pilar a Avilès

Almenys quatre morts en xocar un autobús amb un pilar a AvilèsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys quatre persones han mort i més d’una vintena han resultat ferides en col·lidir un autobús de línia de la companyia Alsa contra un pilar de ciment d’un viaducte en obres a la carretera de circumval·lació d’Avilés, han informat fonts del 112 Astúries i la Guàrdia Civil. Els ferits més greus han estat traslladats en helicòpter fins l’Hospital Central d’Astúries, a Oviedo, i altres amb diverses ambulàncies fins el San Agustín de Avilés, informen fonts del Servei de Atención Médica Urgente.

La part frontal de l’autobús ha quedat totalment encastat a la pilastra de ciment contra la qual ha col·lidit cap a les 13:40 hores per causes que es desconeixen.

La zona es troba amb velocitat limitada per les obres que s’estan emprenent en aquest punt per dotar de nous accessos el Parc Empresarial Principat d’Astúries i al marge dret del Port d’Avilès. Fins al punt de l’accident s’han desplaçat numeros efectius de bombers d’Astúries per excarcerar els ferits i morts en la col·lisió. Agents de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local s’han donat cita en el punt de l’accident, juntament amb una desena d’ambulàncies i personal sanitari. El conseller de Presidència i portaveu del Govern regional, Guillermo Martínez, també s’ha desplaçat fins la zona per seguir de prop les tasques de rescat i trasllat de ferits.

Fonts d’Alsa han assenyalat a Efe que la prioritat "ara mateix és atendre les víctimes i els afectats". Després de la col·lisió, l’accés per la variant d’Avilés ha quedat tallada al trànsit.

L’autobús accidentat circulava des d’Avilés en sentit Oviedo-Gijón, a prop del punt en el que la circumval·lació d’aquesta localitat asturiana connecta amb l’Autovia del Cantàbric.

El conductor, entre la vintena de ferits greus

El conductor de l’autobús sinistrat avui a Avilès es troba entre la vintena de ferits greus i ha patit l’amputació d’algun dels seus membres, segons han informat Efe fonts de la investigació del sinistre. Pel que sembla, l’autobús de línia de la companyia Alsa que ha col·lidit avui contra un pilar de ciment d’un viaducte en obres a la carretera de circumval·lació d’Avilès "va perdre el control metres abans de l’impacte", han assenyalat les mateixes fonts.

Almenys quatre morts en xocar un autobús amb un pilar a Avilès

Almenys quatre morts en xocar un autobús amb un pilar a AvilèsEFE

tracking