SEGRE

POLÍTICA

Ciudadanos recalca que si Torra va al Congrés ha de respectar la llei

Toni Roldán ha advertit que si el president de la Generalitat acudeix al Congrés ha de respectar la llei perquè el diàleg "no hi ha si no és a la Constitució"

Ciudadanos recalca que si Torra va al Congrés ha de respectar la llei

Ciudadanos recalca que si Torra va al Congrés ha de respectar la lleiEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu d’Economia del grup parlamentari de Ciudadanos, Toni Roldán, ha advertit avui que si el president de la Generalitat, Quim Torra, va al Congrés ha de respectar la llei perquè el diàleg "no hi cap si no és a la Constitució".

En una roda de premsa al Congrés, Roldán ha dit que el seu partit encara ha de conèixer en quin format es concretarà la invitació realitzada avui per la presidenta de la Cambra Baixa, Ana Pastor, per a la compareixença de Torra i després la "valorarà".

Però ha insistit que "el que cal fer sempre és respectar la Constitució" i ha recriminat que el president del Govern, Pedro Sánchez, hagi passejat per La Moncloa amb Torra.

Un president de la Generalitat que "no respecta la Constitució, degrada les institucions i Catalunya, no respecta la pluralitat democràtica i a més és xenòfob i racista", pel que "aquest no és el camí", ha advertit.

Roldán ha rebutjat les crítiques al seu partit per la seua retirada dels llaços grocs i ha assegurat que qui sembra la discòrdia en aquest àmbit és "qui té odi que pensa diferent i això és el nacionalisme radical que representa Torra".

tracking