SEGRE

SUCCESSOS INCIVISME

Llibertat amb càrrecs per als tres detinguts a la Llagosta

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge va decretar ahir llibertat provisional per als tres detinguts per atemptat a l’autoritat, desordres i danys durant els disturbis que van tenir lloc a la Llagosta dissabte a la nit. El jutjat d’instrucció número 1 de Mollet del Vallès, en funcions de guàrdia, va rebre diumenge els tres arrestats. Dos d’ells van declarar i l’altre es va acollir al dret de no testificar.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra mantindran una vigilància les vint-i-quatre hores a la zona del carrer Brutau de la localitat en què es van produir els aldarulls. El director general dels Mossos, Andreu Martínez, es va reunir ahir amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i representants de la comissaria de Mollet per abordar la problemàtica.

Així mateix, l’edil va sol·licitar suport a la Generalitat per resoldre l’assumpte i ahir tenia previst parlar amb el conseller d’Assumptes Socials, Chakir el Homrani, perquè informi la Direcció General d’Atenció a la Infantesa i l’Adolescència (DGAIA) sobre aquest tema, ja que hi ha menors implicats.

tracking