SEGRE

POLÍTICA CESSAMENT

Xavier Domènech dimiteix de tots els càrrecs polítics

L’exlíder d’En Comú Podem Xavier Domènech.

L’exlíder d’En Comú Podem Xavier Domènech.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de CatComú, Xavier Domènech, va decidir ahir abandonar el seu càrrec de diputat al Parlament i president del grup parlamentari de Catalunya En Comú Podem, de coordinador general de CatComú i de secretari general de Podem Catalunya per donar pas “a les noves persones amb idees fresques i l’energia necessària”.

En un comunicat difós a les xarxes socials, Domènech va admetre que els resultats en les últimes eleccions catalanes “en uns moments extremadament difícils” no van ser els que volien i esperaven, i va assumir la seua responsabilitat. Va assegurar que pren la decisió després d’una “profunda reflexió” i va subratllar que ha tingut l’honor i la responsabilitat de presentar-se com a candidat a tres campanyes electorals en uns moments polítics i socials d’una intensitat immensa. “Crec que és l’hora de donar pas a noves persones amb idees fresques i l’energia necessària per dur a terme els reptes que el país reclama en els propers mesos, que sens dubte seran claus per al nostre futur”, va expressar. A més, Domènech va ressaltar que en aquests anys va assumir unes responsabilitats “en una etapa de construcció de grans consensos” que l’han esgotat políticament i personalment i que s’han carregat en excés sobre l’esquena de la seua família. “Continuo estant orgullós de tots i cadascun dels moments que hem protagonitzat col·lectivament”, va defensar.

El ja exdiputat esgrimeix que tant ell com la seua família estan cansats mentalment i física

El líder dels comuns va destacar, finalment, el projecte col·lectiu absolutament apassionant i va concloure: “El que he viscut ha estat gran, molt gran, només perquè vosaltres sou grans, immensament grans. Gràcies de nou per tot i una abraçada en aquesta terra del 15-M i de l’1-O”.

El consell de coordinació de Podem ha convocat un consell ciutadà extraordinari per a aquest dissabte per “analitzar la situació i prendre les mesures adequades” després de la marxa de Domènech. Des del partit van agrair el seu treball i la seva generositat per fer del seu espai polític “una força del canvi”.

tracking