SEGRE

POLÍTICA ESTAT

El PP qualifica el Govern socialista com el de la “rectificació perpètua”

Teodoro García Egea va atendre ahir els mitjans.

Teodoro García Egea va atendre ahir els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, va qualificar ahir el Govern de Pedro Sánchez com l’Executiu de la “rectificació perpètua”. “Quan es fa una vegada és de savis, però és d’incompetents quan es fa contínuament”, va indicar. García Egea va fer aquestes declaracions a Boadilla del Monte acompanyat per l’alcalde de la localitat, Antonio González Terol, al començament de la campanya del partit “Posa una bandera al balcó”, on se’n van repartir un miler.

Sobre els cent dies de Govern socialista, García Egea va considerar que Pedro

Sánchez

n’ha utilitzat cinquanta per “acontentar els seus socis de moció” i els altres cinquanta per “rectificar les decisions que ell mateix prenia”. “És el Govern de la rectificació perpètua. Diuen que rectificar és de savis quan es fa una vegada però és d’incompetents quan es fa contínuament”, va remarcar. El representant del PP va dir desconèixer si

Sánchez

esgotarà la legislatura, “però el que sí que ha fet és esgotar la paciència de tots els espanyols”, va assenyalar. Així mateix, va apuntar que el seu partit és l’“únic portador” del missatge de la unitat d’Espanya i per això va demanar als veïns que pengin la bandera d’Espanya en finestres i balcons fins al proper 12 d’octubre, dia de la Hispanitat. Quant a l’absència de l’exvicepresidenta del Govern Soraya Sáez de Santamaría a l’última junta directiva, García Egea va recordar que era festiu en molts llocs d’Espanya, la qual cosa va provocar absències “que van ser rebudes de forma normal per la direcció”. No obstant, va subratllar que continua vigent l’oferta d’“integració”.

tracking