SEGRE

Montón va plagiar paràgrafs sencers en el seu treball de final de màster, segons La Sexta

Montón va plagiar paràgrafs sencers en el seu treball de final de màster, segons La Sexta

Montón va plagiar paràgrafs sencers en el seu treball de final de màster, segons La Sextaefe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, va plagiar en el seu treball de final de màster (TFM) paràgrafs sencers de diversos autors, almenys 5, que no va citar en la bibliografia, segons laSexta. Montón hauria copiat 19 de les 52 pàgines del seu TFM, amb nombrosos blocs idèntics als d’altres autors, les tesis doctorals dels quals i articles hauria trobat a internet, i fins i tot figuraven paràgrafs copiats textualment de la pàgina web Viquipèdia.

Eldiario.es, que va difondre la primera informació sobre el cas que ha provocat la dimissió de la ministra, publica al seu web el TFM íntegre.

Des que van saltar a la llum les presumptes irregularitats referents al màster, Montón no va voler mostrar el seu contingut.

Entre els textos destaquen paràgrafs sencers trets d’un treball de Mónica Pérez publicat el 26 de juliol de 2004 al portal de Comunicació i Informació de la Dona (CIMAC) sobre el patriarcat, una organització civil periodística especialitzada en la perspectiva de gènere i els drets humans de Mèxic.

tracking