SEGRE

El rei inaugura el saló Gastech sense màxims representants de la Generalitat

El rei Felip VI-

El rei inaugura el saló Gastech sense màxims representants de la GeneralitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rei Felip VI ha inaugurat aquest dilluns la trentena edició de la fira Gastech, en la seua sisena visita a Catalunya des del passat 1-O, un acte que ha comptat amb la presència dels màxims representants de les administracions excepte de la Generalitat. Encara que al principi la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, figurava en la relació d’assistents a aquesta inauguració, finalment la Generalitat ha estat representada pel director general d’Energia, Pere Palacín.

A l’entrada al recinte firal de l’Hospitalet, el rei ha estat rebut per la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; el president de la Cambra de Comerç d’Espanya i de Fira de Barcelona, José Luis Bonet; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; i el director general de Fira, Constantí Serrallonga, Per part de Gastech, ha saludat el rei el president del saló, Christopher Hudson.

El director general d’Energia de la Generalitat ha rebut Felip VI juntament amb representants de les grans companyies presents al congrés en un segon punt de trobada previst amb Felipi, i ha ocupat una cadira a la primera fila de l’auditori en el qual ha tingut lloc l’acte d’inauguració oficial.

Mentre el rei participava en aquest acte, la consellera d’Empresa ha inaugurat el Global Power & Energy (GPEX), un saló paral·lel a Gastech que se celebra al mateix recinte de Gran Via de l’Hospitalet.

El saló Gastech és el principal congrés mundial per als professionals del gas i el gas natural liquat, que se celebra per primera vegada a la capital catalana, amb 700 expositors de més de 90 països, i preveu reunir fins dijous vinent a uns 30.000 assistents.

tracking