SEGRE

MUNICIPALS POLÍTICA

Així es dirà la plataforma de Manuel Valls per Barcelona

Ada Colau assegura que és el candidat de les elits i de la dreta || El PP li ofereix la mà, però després de les eleccions

L’aspirant a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls.

L’aspirant a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va afirmar ahir que ja sabia que les elits econòmiques a les quals s’han enfrontat des de la seua arribada a l’ajuntament estaven buscant un candidat i que aquest és l’exprimer ministre francès Manuel Valls, amb qui estarà encantada de confrontar el seu model de ciutat i de parlar de polítiques, va dir. Colau va explicar que no se sentia sorpresa ja que sabia que “havien tocat grans interessos de determinades elits econòmiques” i que aquestes no es quedarien de braços plegats. “Entenc que el senyor Valls és el candidat de Cs, de la dreta, que en aliança amb aquestes grans elits econòmiques vol acabar amb el canvi a Barcelona”, va reflexionar.

D’altra banda, el portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, va considerar que Valls és un polític “fracassat” i un candidat “paracaigudista” a l’alcaldia de Barcelona que coneix “molt poc” la realitat de la capital catalana. “No és el candidat d’alcalde que necessita Barcelona”, va afirmar.

Així mateix, el portaveu d’ERC al consistori, Jordi Coronas, va criticar que l’exprimer ministre francès “no parteix d’una ideologia clara ni té projecte per a la ciutat ni coneix la ciutat”.

El líder del Partit Popular a Barcelona, Alberto Fernández, va oferir el seu suport a Valls però de manera posterior a les eleccions: “Ningú aconseguirà l’alcaldia sol. S’ha de sumar des de projectes diferents que poden ser complentarios per aconseguir la millor Barcelona.”

Per la seua part, el líder del PSC a la capital catalana, Jaume Collboni, va afirmar que la candidatura de Valls és “una operació de màrqueting i un engany perquè amaga els suports polítics que té, que són Albert Rivera, Ciutadans i la Faes”.

Valls presenta el nom de la seua nova plataforma Manuel Valls va anunciar ahir que la plataforma amb què es presentarà a les eleccions es dirà Barcelona Capital Europea, comptarà amb els barcelonins “que apostin per un canvi a la ciutat” i va insistir que és un candidat independent, i va avançar que al novembre presentaran el seu primer acte.

tracking