SEGRE

POLÍTICA

Marlaska condecora Enric Millo i assegura que "no m'agrada ser sectari"

Declaracions al Senat

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Marlaska condecora Enric Millo i assegura que "no m'agrada ser sectari"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha justificat la concessió d’una condecoració al que fos delegat del Govern a Catalunya el passat 1-O, Enric Millo, i ha explicat que no li agrada ser "sectari".

"No m’agrada ser sectari. Si tinc una proposta, tret d’una cosa molt específica que pugui entendre que no és procedent, no llançaré una condecoració per enrere", ha explicat durant la seua intervenció en la Comissió d’Interior del Senat.

Marlaska ha respost així a les crítiques del portaveu del PDeCAT, Josep Lluís Cleries, per la concessió d’una condecoració a Millo en la pròxima celebració del dia de la Guàrdia Civil, com ha avançat eldiario.és.

El ministre ha insistit que la seua voluntat és la d’acceptar les propostes de reconeixements públics sense ser "sectari", independentment que comparteixi "al cent per cent" les idees del condecorat.

Tanmateix, el portaveu del PDeCAT ha censurat aquest reconeixement. "No sé si es concedeix per cada patacada que ens va pegar", ha preguntat qualificant de "curiós" que el Govern de Pedro Sánchez prometi "un canvi de tarannà" però mantingui aquest tipus d’actituds.

tracking