SEGRE

MALLORCA TEMPORAL

Troben una bossa que podria ser del nen desaparegut

Apareix en una cala al sud de s’Illot || Treuen més de 30 camions de residus de Sant Llorenç, epicentre de la riuada de dimarts

Imatge d’un vehicle arrossegat per la riuada de dimarts, ahir.

Imatge d’un vehicle arrossegat per la riuada de dimarts, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup especial d’activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil va trobar ahir una motxilla que podria pertànyer Artur, el nen desaparegut des de dimarts quan la riuada que va fuetejar el Llevant de l’illa de Mallorca va arrossegar el vehicle en el qual viatjava amb la seua mare, que va morir, i la seua germana, que es va poder salvar. La bossa va aparèixer a la cala Morlanda, al sud de s’Illot, on desemboca el torrent que va inundar Sant Llorenç des Cardassar. De fet, tal com va informar la consellera balear d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a partir d’avui, les tasques de recerca del petit se centraran al mar. “Es treballarà fins a vuit milles, que són catorze quilòmetres mar endins”, va explicar Cladera, que va afegir també que treballaran amb mitjans “més especialitzats”. La consellera també va indicar que, en aquest moment, només es necessiten voluntaris professionals de la construcció, la fontaneria i l’electricitat.

D’altra banda, el Consell de Mallorca va informar ahir que fins a trenta camions atapeïts de residus han sortit ja de Sant Llorenç des Cardassar. Tot i així, aquest organisme encara segueix treballant per traslladar prop d’unes 5.000 tones de brossa i residus fins a Santa Margalida.

Per la seua part, l’ajuntament de la localitat ha procedit a obrir dos comptes bancaris perquè, els qui ho desitgin, puguin ingressar donacions i ajuts per a la reconstrucció del nucli.

tracking