SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Un detingut i divuit ferits al cremar-se un pis a Barcelona

Imatge de l’exterior de l’edifici incendiat.

Imatge de l’exterior de l’edifici incendiat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home com a presumpte autor de l’incendi ahir a la matinada en un habitatge al número 2019 del carrer Aragó de Barcelona, en el qual van resultar ferides 18 persones, dos de les quals en estat crític. El detingut, a més, té antecedents per tràfic de drogues.

Un total de divuit persones van resultar ferides, dos en estat crític i un dels afectats és el mateix sospitós del succés. Tots són per inhalació de fum i, entre els de poca consideració, hi ha dos bombers que participaven en els treballs d’extinció, mentre que els dos crítics es trobaven a l’entresolat. Els bombers van caure en un forat al forjat de l’entresolat: dos van acudir a la mútua i un va ser donat de baixa per una lumbàlgia. Els treballs d’extinció van provocar talls al trànsit d’una hora i mitja, i passades les 8 del matí ja es van reobrir tots els carrils de la via.

Els Bombers van rebre a les 5.11 hores l’avís del foc a l’entresolat segona, on hi havia cinc persones, entre les quals el presumpte autor. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 29 persones intoxicades per fum, i va traslladar els 18 ferits, mentre que a 11 persones més els van donar l’alta in situ.

tracking