SEGRE

Pablo Iglesias es reuneix amb Junqueras a la presó de Lledoners

Iglesias ha arribat a Lledoners acompanyat per la diputada d'En Comú Podem al Congrés Lucía Martin i el tinent d'alcalde a l'ajuntament de Barcelona Jaume Asens.

Pablo Iglesias es reuneix amb Junqueras a la presó de Lledoners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha arribat a la presó de Lledoners, a Barcelona, per reunir-se amb l’exvicepresident de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, una cita en la qual previsiblement s’abordarà els Pressupostos Generals de l’Estat, la situació de Catalunya i la dels presos sobiranistes.

Iglesias ha arribat a la presó de Lledoners sobre les 15:50 hores, gairebé una hora més tard sobre l’horari previst, juntament amb la diputada d’En Comú Podem al Congrés Lucía Martin i el tinent d’alcalde a l’ajuntament de Barcelona Jaume Asens, que acompanyen al secretari general de Podemos en la seua reunió amb Junqueras.

Així mateix, en la reunió participen el president d’ERC al Parlament i portaveu del partit, Sergi Sabrià, i el diputat al Congrés, Joan Tardà, que han arribat al centre penitenciari minuts abans de les tres de la tarda, hora en què estava prevista que comencés la trobada.

Després de la reunió amb Junqueras, Iglesias preveu reunir-se amb el president de Junts per Catalunya i exlíder de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, amb els exconsellers i diputats al Parlament Jordi Turull i Josep Rull, i amb el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart.

tracking