SEGRE

POLíTICA

Fachin i Talegón, en el consell assessor del fòrum constituent a Catalunya

Fachin i Talegón, en el consell assessor del fòrum constituent a Catalunya

Fachin i Talegón, en el consell assessor del fòrum constituent a CatalunyaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc exdiputats de l’anterior legislatura (Albano Dante Fachin, Àngels Martínez, Carmina Castellví Gabriela Serra i Antonio Baños), així com l’analista política Beatriz Talegón formaran part del Consell Assessor per a l’Impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.

Aquests integrants del consell seran designats com tals en un decret que aquest matí serà firmat pel president de la Generalitat, Quim Torra, segons fonts del govern català, i han estat confirmats pel cantant Lluís Llach, que és qui presideix aquest nou òrgan creat en la política catalana.

Quim Torra va anunciar el passat dia 23 la constitució d’aquest Consell Assessor, la funció del qual serà organitzar un "debat constituent" en el marc del denominat Fòrum Cívic i Social, i no redactar la Constitució d’una eventual "república" catalana.

Els tretze primers noms de la trentena que finalment formaran part d’aquest consell són el mateix Lluís Llach, Antonio Baños, Carmina Castellví, Jordi Domingo, Albano Dante Fachin, Jaume López, Angels Martínez, Albert Noguera, Montserrat Palau, Miquel Puig, Marta Rovira i Martínez, Gabriela Serra i Beatriz Talegón.

tracking