SEGRE

S'estavella a Indonèsia un avió de Lion Air amb 188 persones a bord

Una foto distribuïda per l'Indonesian Search and Rescue (Basarnas) mostra parts de l'avió de passatgers accidentat, recollit per serves d'emergència indonesis de les aigües de Tanjung Karawang, Java Occidental.

S'estavella a Indonèsia un avió de Lion Air amb 188 persones a bordEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats d’Indonèsia van dir que no esperen que hi hagi supervivents de l’avió de l’aerolínia de baix cost Lion Air que amb 188 persones a bord es va estavellar aquest dilluns al mar de Java, pocs minuts després d’enlairar-se de l’aeroport de Jakarta. "La meua predicció és que ningú ha sobreviscut", va dir en declaracions als mitjans locals el general de brigada Bambang Suryo Aji, de l’agència de recerca i rescat Basarna, a Jakarta.

Els serveis de rescat han trobat els primers cadàvers entre les restes de l’avió de Lion Air que s’ha estavellat avui al mar de Java amb 188 persones a bord, va confirmar el cap de les operacions d’Emergència d’Indonèsia, Agus Hariono. Les restes mortals van ser trobades a uns 8 quilòmetres a l’est de la península de Tanjung Karawang, lloc on l’avió accidentat va desaparèixer dels radars. Fins al moment, no s’han trobat supervivents, va precisar Hariono.

Les aigües on es va precipitar l’avió són una marea de runa amb centenars de peces del fuselatge i estris dels viatgers, com mostren imatges captades per un fotògraf d’EFE/EPA.

El vol JT 610 de la companyia indonèsia de baix cost es va estavellar uns 13 minuts després d'enlairar-se de l’aeroport de Jakarta a les 6.20 hora local (23.20 GMT de diumenge) rumb a Pangkal Pinang, a l’illa de Bangka.

A l’aeronau viatjaven 181 passatgers -entre ells dos nadons i un nen- i set tripulants -dos pilots i cinc auxiliars de vol-, segons les xifres oficials.

tracking