SEGRE

AUTOMOCIó

Subaru crida a revisió 410.000 cotxes per un problema al motor

Subaru crida a revisió 410.000 cotxes per un problema al motor

Subaru crida a revisió 410.000 cotxes per un problema al motorEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fabricant nipó de vehicles Subaru Motor ha anunciat avui la crida a revisió d’uns 410.000 cotxes venuts al Japó i a l’estranger a causa de la detecció d’una peça defectuosa als seus motors.

Entre els models afectats, fabricats entre gener de 2012 i gener de 2013, es troba el turisme Impreza, el Forester o els esportius BRZ i 86 cupè, aquest últim manufacturat per Subaru per a Toyota Motor.

El problema s’ha detectat en una part de les vàlvules del motor dels vehicles que podrien fracturar-se i causar sorolls excessius i eventualment la detenció de l’automòbil, segons va informar en un comunicat el Ministeri nipó de Territori, Infraestructura i Transport.

De moment no s’ha confirmat cap accident relacionat, encara que sí que hi ha constància de prop d’un centenar de casos de mal funcionament dels models afectats, segons les autoritats nipones.

La crida a revisió afecta 101.153 automòbils produïts al Japó i uns altres 310.000 fabricats i venuts en altres països, segons Subaru, que no va donar més detalls dels altres mercats afectats.

tracking