SEGRE

ESNOTICIA

Arrimadas critica l'actitud de Sánchez amb els “colpistes”

Diu que utilitzen l’Advocacia per estar un “quartet d’hora més” al poder || Demana al líder del PSOE que comparegui al Congrés

Inés Arrimadas va carregar ahir contra Pedro Sánchez.

Inés Arrimadas va carregar ahir contra Pedro Sánchez.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu de Ciutadans (Cs) i líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas, va criticar ahir la “trucada de gràcia” del president del Govern, Pedro Sánchez, perquè l’Advocacia de l’Estat demani delicte sedició per “als colpistes” per tal d’“estar un quartet d’hora més a Moncloa”. En un acte celebrat a Jerez de la Frontera (Cadis), Arrimadas va manifestar que “molts espanyols” van veure “amb tristesa” que “es van confirmar les sospites”. No obstant, va assenyalar que Sánchez “no es pot continuar amagant” després de la proposició presentada per Ciutadans per no indultar líders independentistes.

La líder de Ciutadans va insistir que “es confirmen les sospites que Sánchez està disposat a fer qualsevol cosa per estar un quartet d’hora més a Moncloa, fins i tot donar privilegis i beneficiar els que han trencat famílies a Catalunya, han fet fugir empreses, han humiliat tots els espanyols i no van tenir cap respecte per la democràcia d’aquest país”. Segons la líder dels taronges, “no es pot permetre que aquells que van fer un cop a la democràcia, a sobre, tinguin una trucada de gràcia per part del Govern espanyol per intentar que l’Advocacia de l’Estat rebaixi l’acusació”.

La líder de Cs: “No es pot permetre que els colpistes tinguin una trucada de gràcia del Govern”

Arrimadas va assegurar que no permetran que “a més d’intentar-los beneficiar en el procediment judicial es produeixi el que tots temem, que se’ls indulti”.

Per tal d’evitar-ho, Ciutadans va presentar una proposició no de llei perquè el Congrés insti el Govern espanyol a rebutjar la “impunitat” dels polítics i a no concedir indults ni cap altre “privilegi”. “Veurem què vota Pedro Sánchez, perquè amb aquesta proposta ja no pot continuar amagant-se, ja no pot seguir sense respondre a Albert Rivera”, va manifestar. A més a més, van sol·licitar a Pedro Sánchez que comparegui al Congrés perquè expliqui “per què utilitza l’Advocacia de l’Estat per beneficiar”.

Per la seua banda, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va expressar ahir, seguint amb la tònica de la seua companya de partit, que “el Govern espanyol fa d’advocat defensor dels colpistes”.

tracking