SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Dos menors, entre els agressors d'una jove

Alguns d’ells tenen sarna

Imatge de la comissaria dels Mossos a Santa Coloma.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Santa Coloma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van deixar ahir en llibertat vuit dels 15 detinguts aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet per un presumpte abús sexual a una dona i per agressió amb arma blanca a la seua parella a l’estació de Can Peixauet de l’L9 del Metro.

La Policia Local de Santa Coloma va arrestar diumenge 13 adults i dos joves que van assegurar ser menors, per una presumpta agressió sexual a una jove i una agressió amb arma blanca a la seua parella en el transcurs d’una baralla a l’esmentada estació. La parella de la jove va ser agredida amb una arma blanca i va haver de ser intervinguda d’urgència a l’hospital, encara que la seua vida no corre perill i evoluciona favorablement.

Els dos joves que van assegurar ser menors van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors perquè els realitzin les proves pertinents per confirmar-ne l’edat, i si es confirma que són menors quedaran a disposició de l’esmentada Fiscalia.

Alguns dels detinguts pateixen sarna i van infectar alguns vehicles policials i els calabossos. Així mateix, operaris dels serveis municipals de Santa Coloma van tapiar l’edifici on vivien alguns d’ells il·legalment.

tracking