SEGRE

SUCCESSOS DESASTRES NATURALS

Més de 280 desapareguts pels greus incendis a Califòrnia

Imatge de les restes d’un habitatge arrasat per les flames.

Imatge de les restes d’un habitatge arrasat per les flames.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El xèrif del comtat de Butte, Kory Honea, va informar ahir que s’han denunciat un total de 228 desaparicions de persones com a conseqüència dels greus incendis que assoten Califòrnia i que, fins ara, ja s’han cobrat la vida d’almenys 31 persones.

“Fins ara hem localitzat 107 persones que es trobaven desaparegudes”, va explicar el xèrif en declaracions a la premsa nord-americana, que va subratllar que el més probable és que la majoria dels desapareguts es trobin fora de perill després de fugir de les flames.

Per una altra banda, els forenses treballen en la identificació dels diferents cadàvers localitzats fins al moment i dos equips especialitzats en antropologia col·laboren per resoldre els casos més complicats. Per això no es descarta la utilització de proves d’ADN.

El violent incendi Woolsey ha arrasat les residències de personalitats com els músics Neil Young i Miley Cyrus, o l’actor Gerard Butler, ubicades a la zona nord de Los Angeles, segons van informar els afectats a les xarxes socials.

tracking