SEGRE

Artadi: "Puigdemont ha enviat quatre cartes a Junqueras sense resposta"

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi.

Artadi: "Puigdemont ha enviat quatre cartes a Junqueras sense resposta"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha reconegut que la comunicació entre l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i l’exvicepresident Oriol Junqueras és "unidireccional", ja que el líder de JxCat ha enviat al president d’ERC quatre cartes i un llibre, "sense resposta" alguna. En una entrevista que publica aquest divendres el diari digital El Món, Artadi ha admès que "s’han trencat alguns ponts de comunicació" i, en aquest sentit, ha retret que la comunicació entre Puigdemont i Junqueras sigui "unidireccional".

D’altra banda, Artadi s’ha referit al Govern central i ha assegurat que "la careta va caient" respecte a les "expectatives" inicials creades: "Tot està en mans de Pedro Sánchez. Veritat que ningú no ens demanava que donéssim suport a Rajoy? No som aquí per donar suport a una persona que és igual a la que hi havia abans". Ha subratllat que la Generalitat "sempre estarà oberta al diàleg i la negociació, però això no vol dir que mentre li mantinguem en el poder només perquè de tant en tant es pronunciïn les paraules 'solució política'".

És per això que ha llançat una advertiment: "No es pot continuar donant suport al Govern de Pedro Sánchez, que és igual que el de Mariano Rajoy, si al PP no li donàvem suport".

tracking