SEGRE

ANDALUSIA CAMPANYA

Els líders estatals tanquen la campanya andalusa mirant als comicis generals

Susana Díaz demana un vot massiu “perquè la dreta no pari el progrés d’Andalusia”

La candidata socialista a la reelecció a la Junta andalusa, Susana Díaz.

La candidata socialista a la reelecció a la Junta andalusa, Susana Díaz.CARLOS MÁRQUEZ/EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els principals líders polítics estatals, excepte Pedro Sánchez, de visita oficial a l’Argentina, van tancar ahir a la nit una campanya per a les eleccions andaluses de demà diumenge que s’ha vist influïda pels nous comicis que es convocaran en uns mesos i sense descartar uns generals.

La socialista Susana Díaz, única candidata que va tancar la campanya sense el líder estatal del seu partit, va tornar a criticar que aquests comicis s’hagin plantejat pels altres partits com “una primera volta” de les pròximes eleccions generals. Va cridar al vot massiu per impedir que la dreta, “aliada” amb l’extrema dreta, no aturi, va dir, el progrés i la igualtat que representa a Andalusia el 28-F.

El líder del PP, Pablo Casado, va defensar la seua implicació, gairebé diària, en la campanya andalusa, perquè demà, segons la seua opinió, “es pot fer història a tot el país” i si Pedro Sánchez perd serà “insostenible” que continuï governant a Espanya amb només 84 diputats i “la seua autonomia més important en mans del PP”.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, també va instar els votants andalusos que “no es conformin” i que “es mobilitzin” demà perquè, va advertir, “si no voten seguiran els de sempre”.

Per la seua part, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va assegurar que la coalició Endavant Anadalusia està “molt a prop” de guanyar les eleccions andaluses de demà diumenge, en les quals “pot passar qualsevol cosa”, i va encoratjar els andalusos que “omplin d’il·lusió” les urnes.

tracking