SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Un menor tutelat, detingut per violacions a Barcelona

El jove marroquí està acusat de dos agressions sexuals i un tercer intent || La Generalitat admet la gravetat del cas

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns un menor tutelat d’origen marroquí per, presumptament, haver agredit sexualment tres dones als voltants de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Segons va publicar ahir el portal de notícies Tot Barcelona, el jove de 17 anys és un menor tutelat per la Generalitat de Catalunya que presumptament va violar dos dones i ho va intentar amb una tercera, segons va informar a la premsa la direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Dgaia). La policia el va posar a disposició de la Fiscalia de Menors per delictes contra la llibertat sexual, però la investigació encara segueix oberta.

El jove va arribar a Barcelona com a menor estranger no acompanyat (Mena) i estava sota la tutela de la Generalitat en un dels 386 centres disponibles per a aquests menors administrats per Dgaia que, actualment, tenen acollits un total de 5.000 nens i adolescents de diferent nacionalitat, inclosa l’espanyola. Dgaia ja es va pronunciar ahir dient que “els fets són molt greus i ja es troben en mans de la Justícia” i recordant que “cal actuar contra les agressions sexuals sempre, sense importar qui les faci”.

Arrestats per vendre una menor embarassada per 8.000 euros La Policia Nacional va detenir ahir a Huelva quatre persones implicades amb la venda d’una jove de 16 anys embarassada i natural de Romania per 8.000 euros. Entre els arrestats es troben la mare de la menor, que va ingressar a la presó, el pare, que va ser detingut a Romania amb la col·laboració de les autoritats del país i està sent investigat per la presumpta violació de la menor, i l’home que la va comprar als pares i es va casar amb ella. La investigació va començar quan els pares van denunciar falsament el rapte de la jove a Romania i van afirmar que quatre individus van cometre el segrest en ple carrer. La menor, després de ser atesa, va passar a custòdia de la Junta d’Andalusia i va ser traslladada a un centre de menors de la localitat.

tracking