SEGRE

POLÍTICA

Torra demana a Sánchez allunyar-se de l’extrema dreta i dialogar sobre un referèndum

Afirma que "volem parlar de drets humans, civils i socials i sobre el dret a votar el nostre futur en un referèndum"

Torra demana a Sánchez allunyar-se de l'extrema dreta i dialogar sobre un referèndum

Torra demana a Sánchez allunyar-se de l'extrema dreta i dialogar sobre un referèndumEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, "que no es deixi arrossegar per la dreta i l’extrema dreta espanyola" i "tingui coratge per entaular un diàleg obert" amb el Govern, en el qual s’abordi "el dret a votar el nostre futur en un referèndum".

Torra hi ha fets aquestes declaracions en Prats de Lluçanés, on ha visitat la Fira de Santa Llúcia de la localitat.

"Nosaltres li demanem al Govern espanyol i a Pedro Sánchez que faci cas a la qual cosa expressa la societat catalana, que no es deixi arrossegar per la dreta i la ultradreta espanyoles, que sigui valent, que tingui coratge, que vulgui tenir aquest diàleg obert i sincer. Nosaltres estem esperant per parlar del que la societat catalana vol parlar", ha subratllat Torra.

"Volem parlar de drets humans, civils i socials i sobre el dret a votar el nostre futur en un referèndum", ha afegit el president de la Generalitat.

Així mateix, s’ha referit a algunes crítiques abocades sobre les últimes actuacions dels Mossos d’Esquadra i ha dit que Catalunya "és un país que és al costat dels Mossos, perquè som al costat d’aquells que ens permeten a tots fer el nostre treball amb seguretat cada dia".

Respecte al Consell de Ministres que se celebrarà a Barcelona el proper 21 de desembre, Torra ha assegurat que "nosaltres garantim, com no pot ser de cap altra manera, tant la seguretat de la reunió com la llibertat d’expressió i de concentració".

tracking