SEGRE

TERRORISME INTERNACIONAL

Triple apunyalament a Manchester la nit de Cap d'Any

Atropellament múltiple a Tòquio

Policies japonesos, a Tòquio, desplegats a la zona.

Policies japonesos, a Tòquio, desplegats a la zona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia britànica està tractant com una investigació terrorista l’atac en el qual un home armat amb un ganivet va ferir tres persones dilluns a la nit a l’estació de tren Victoria de Manchester i estan escorcollant un domicili a la zona de Cheetham Hill de la ciutat. “Estem tractant això com una investigació terrorista”, va explicar el comissari en cap de la Policia de Gran Manchester, Ian Hopkins. Un testimoni que era a l’estació va explicar que l’home estava armat amb un gran ganivet de cuina i va dir que actuava pels “bombardejos en altres països”.

D’altra banda, un home va dur a terme una sèrie d’atropellaments intencionats durant la matinada de dimarts a les ciutats de Bottrop i Essen, a l’oest d’Alemanya, que van deixar cinc ferits, alguns de gravetat, segons van informar ahir les autoritats, que sospiten que es tracta atacs xenòfobs, que han anat en augment en els últims mesos.

Al Japó, un home de 21 anys va ser detingut al perpetrar un atropellament massiu ahir en un freqüentat carrer de Tòquio que va deixar nou ferits i que ell mateix va definir com un atac terrorista, segons informa la premsa local.

tracking