SEGRE

La secretària d'Igualtat, sobre La Manada: "Que barat surt la violació en grup"

Soledad Murillo

La secretària d'Igualtat sobre La Manada: "Que barat surt la violació en grup"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària d’Estat d’Igualtat, Soledad Murillo, ha indicat aquest dijous que acata però no respecta la decisió de l’Audiència Provincial de Navarra de mantenir en llibertat provisional als cinc membres de la Manada. "Acato però no respecto. Que barat surt la violació en grup: fiança de 6.000 euros i llibertat provisional. Mentrestant, el seu advocat als platós de TV, però sense la rèplica d’una jurista experta. #ViolenciaSexual", ha escrit la secretària d’Estat en el seu compte de Twitter.

Els cinc membres de la Manada, condemnats a 9 anys de presó per abusos sexuals amb prevaliment als Sanfermines de 2016, seguiran en llibertat provisional en estimar dos magistrats davant un que no hi ha prou raons per modificar la seua situació i veure "dèbil" el risc de fuga.

Els magistrats de la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Navarra desestimen la presó provisional sol·licitada per la fiscalia, l’acusació particular, exercida per la víctima, i les dos accions populars (Ajuntament de Pamplona i el Govern de Navarra) per als processats després que la Sala Civil i Penal del TSJN hauria confirmat el desembre passat la condemna imposada l'abril.

tracking