SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIONS SEXUALS

Una menor de 14 anys denuncia la seua exparella, de 18, per violació

El jove ha estat detingut i passarà avui a disposició judicial || La Policia també investiga el grau d’implicació en els fets de dos acompanyants de l’arrestat

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Algesires (Cadis) un jove de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una menor de 14 anys aquest dissabte passat. Van explicar que el detingut, que seria la seua exparella, en companyia d’uns altres dos joves, “va obligar la menor que l’acompanyés fins a un lloc apartat per poder parlar”, i van arribar, finalment, a “mantenir una relació sexual no consentida”.

Gràcies a la col·laboració ciutadana que va posar els fets en coneixement de la Policia Nacional es va permetre “la ràpida detenció del presumpte autor”, que avui passarà a disposició judicial.

La col·laboració ciutadana ha sigut clau per a la intervenció amb èxit dels agents

La investigació policial es manté oberta per tal de “determinar el grau de responsabilitat penal dels acompanyants del detingut”. La intervenció es va iniciar dissabte després de rebre’s a la Sala Operativa del 091 una trucada per informar que a la zona coneguda com Llano Amarillo d’Algesires s’havia produït una presumpta agressió sexual i que la víctima era una adolescent de 14 anys d’edat.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos indicatius policials que estaven donant servei en el dispositiu especial de la Cavalcada de Reis. Van localitzar la víctima, que va narrar als policies que, “quan es trobava gaudint de la tarda de Reis juntament amb un amic seu”, el presumpte agressor en companyia d’unes altres dos persones van començar a “amenaçar l’amic de la víctima” perquè marxés del lloc i, d’aquesta manera, “quedar-se sol amb ella”, moment en el qual “agafant pel canell la víctima s’ha dirigit amb ella a un lloc apartat, on l’ha obligat a mantenir relacions sexuals sense el seu consentiment.”

Així mateix, i segons les declaracions de la víctima, tots dos amics del presumpte autor, “van ser presents al lloc en què s’haurien produït aquests fets, sense que haguessin realitzat cap acció per poder evitar-ho”. Fruit de les gestions realitzades i gràcies al testimoni de la víctima i de les seues amigues, que van facilitar una “detallada descripció”, el suposat autor dels fets va ser ràpidament localitzat i detingut als voltants. És un jove de divuit anys, nascut a Madrid i resident a San Roque (Cadis).

Estudi toxicològic en l’agressió múltiple Els investigadors de l’agressió sexual múltiple denunciada la passada nit de Cap d’Any a Callosa d’en Sarrià (Alacant) han sol·licitat un estudi toxicològic per aclarir si la víctima havia estat drogada. Fonts de la investigació han informat que tant els testimonis com els primers agents que van atendre la jove, que es trobava seminua, van observar que la noia no recordava el que havia passat i presentava signes de desorientació.

tracking