SEGRE

SOCIETAT

"Ni un pas enrere". Les associacions feministes anuncien mobilitzacions constants

Més d’un centenar d’associacions feministes han firmat un manifest contra la derogació de la llei de protecció contra la violència de gènere

Protestes en el marc d'una vaga feminista pionera.

Vaga feminista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nombroses organitzacions feministes han anunciat avui un "llarg historial" de "mobilitzacions constants, permanents i insistents" per protestar contra els partits polítics que vulguin "mercadejar" amb els drets de les dones.

"Ni un pas enrere. Els drets de les dones no es negocien. (...) Anunciem un llarg historial de mobilitzacions per dir que no permetrem el retrocés en els drets de les dones", ha indicat la presidenta de la Federació Estatal de Dones Progressistes, Yolanda Besteiro.

Més d’un centenar d’associacions feministes han firmat un manifest contra la derogació de la llei de protecció contra la violència de gènere, una mesura "intolerable" que exigeix Vox per recolzar el Govern de PP i Cs a Andalusia.

Les associacions feministes han asseverat que seran "davant" d’aquells partits polítics que donin suport "a les pretensions i imposicions de Vox".

tracking