SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Susana Díaz diu que seguirà al capdavant del PSOE andalús i que serà candidata

Susana Díaz, a la roda de premsa que va oferir ahir a Sevilla.

Susana Díaz, a la roda de premsa que va oferir ahir a Sevilla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general del PSOE-A, Susana Díaz, va anunciar ahir que es quedarà al capdavant del partit per liderar l’oposició en una etapa d’“inestabilitat” i d’“incertesa” i va assegurar que pretén repetir com a candidata quan hi hagi noves eleccions per “recuperar” el Govern andalús. Així mateix, va prometre un traspàs de poders “exemplar” per a un Govern “legítim” però que “no mereix Andalusia”.

Per la seua part, el líder de Vox, Santiago Abascal, va respondre al líder de Ciutadans, Albert Rivera, que si les 19 mesures acordades entre la seua formació i el PP per a la investidura de Juanma Moreno són “paper mullat”, com va sostenir Rivera dijous, les 90 pactades entre Cs i el PP “també ho són”. Per la seua part, el PP andalús va demanar a Vox i Cs que posin “el benestar dels andalusos per sobre de qualsevol ideologia o interès polític”. Pablo Casado va assegurar que, ara que hi ha partits que apel·len a la Reconquesta, en al·lusió a Vox, el PP ha començat la reconquesta del seu “espai de confiança” a Andalusia i l’acabarà a Astúries.

D’altra banda, la portaveu parlamentària de Podem, Irene Montero, està convençuda que el nou govern andalús “serà d’extrema dreta” perquè el partit de Santiago Abascal “marcarà el pas”.

tracking