SEGRE

SUCCESSOS MASCLISME

El marit de la jove desapareguda a Lanzarote es va desfer del cos

Confessa però assegura que no va tenir res a veure amb la mort || El sospitós va tardar una setmana a alertar del cas i està detingut des d’aquest diumenge

Agents de la Guàrdia Civil a l’operatiu de recerca de Romina.

Agents de la Guàrdia Civil a l’operatiu de recerca de Romina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl D.C., marit de la jove paraguaiana Romina Celeste Núñez Rodríguez, de 25 anys, va confessar ahir que es va desfer del cos de la jove, que encara no s’ha trobat. No obstant, segons fonts de la investigació, va negar tenir res a veure amb la seua mort. La jove va ser vista per última vegada a la nit de Cap d’Any, però no va ser fins passada una setmana quan l’ara detingut, de 43 anys i nacionalitat espanyola, va denunciar l’absència de la dona. Així, segons el seu relat, va discutir amb Romina durant la nit de Cap d’Any. A causa d’això, va decidir no passar la nit amb ella i se’n va anar a dormir a una altra casa. Després, la va trobar morta i “per por” va llançar el cos al mar. La parella va contreure matrimoni l’agost de l’any passat. Aquell mateix mes, Romina ja va interposar una denúncia per maltractaments contra Raúl. Tanmateix, va acabar sent absolt. La jove tenia un fill d’una relació anterior al seu país natal.

En un altre ordre de coses, el jutjat de violència sobre la dona de Fuengirola va decretar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança d’un home de cinquanta anys que va acabar amb la vida de la seua parella dissabte.

Decreten presó per a l’home que va matar presumptament la parella dissabte a Fuengirola

D’altra banda, agents de la Guàrdia Civil van arrestar ahir un altre home que intentava agredir amb un ganivet la seua dona, que es trobava inconscient estirada a terra, en un habitatge de la localitat d’Alcántara (Càceres). L’agressió es va produir a la matinada, en presència de dos dones més, una d’elles filla de l’agredida. L’home va oposar resistència durant la detenció i diversos agents de la Guàrdia Civil van haver de ser atesos per talls a l’Hospital San Pedro de Alcántara de Càceres.

Així mateix, l’Audiència Provincial d’Almeria ha condemnat a 14 anys de presó un home per abusar sexualment de la seua filla menor d’edat i gravar-ho. El condemnat, de 46 anys i que va reconèixer els fets, va fer posar nua per a ell la seua filla en, almenys, una desena d’ocasions.

Agressió sexual a una dona dins del seu vehicle a Mataró Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual que va tenir lloc dissabte passat al barri de Rocafonda de Mataró. Els fets es van produir a la matinada, mentre la víctima estava aparcant el cotxe. Va ser llavors quan un individu va entrar al vehicle i va començar a efectuar-li tocaments mentre l’amenaçava amb un tornavís. La dona va aconseguir escapolir-se de l’agressor i baixar del vehicle. En aquell moment, l’home es va posar al volant i se’n va anar amb el cotxe. Al cap d’unes hores, els Mossos d’Esquadra el van localitzar al camí de Sant Quirze, a poca distància d’on es va produir l’agressió. El presumpte agressor encara no ha estat detingut. El mes de novembre de l’any passat, ja va tenir lloc una altra agressió sexual al mateix lloc, també de matinada.

tracking