SEGRE

SUCCESSOS INCENDIS

Troben una dona morta en un foc a Figueres

La crema d’un sofà va causar les flames

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van trobar ahir una anciana morta durant les tasques d’extinció d’un incendi al pis on residia, situat a la plaça de l’Ajuntament de Figueres. La dona tenia 85 anys i mobilitat reduïda. Les causes de la mort de la víctima encara es desconeixen.

Els Bombers van rebre el primer avís quan passaven dos minuts de les tres de la tarda. L’incendi es va extingir hores després. Els efectius apunten que les flames es van iniciar amb la combustió d’un sofà al primer pis, on residia la dona que va morir. Aquestes flames van afectar el guix de les parets de l’immoble i el sostre del menjador, encara que no van afectar ni la resta del domicili ni el bloc de pisos. En l’incendi van treballar quatre dotacions dels Bombers, així com diversos agents dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accés a la plaça de l’ajuntament de la localitat de Figueres va quedar bloquejat pels cossos d’emergència, per tal d’evitar que qualsevol altre veí resultés afectat pel foc. Fa uns mesos, es va declarar un altre incendi en aquest mateix edifici, però en un pis superior al d’aquesta ocasió.

tracking