SEGRE

CATALUNYA

El PPC, sorprès amb la "contradicció" i la "paranoia" de Puigdemont

Puigdemont ha presentat un recurs d’empara davant del TC per denunciar que la Mesa del Parlament va vulnerar els seus drets quan va prendre la decisió de retirar-li el vot delegat.

El PPC, sorprès amb la

El PPC, sorprès amb la "contradicció" i la "paranoia" de PuigdemontEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha dit avui estar "sorprès" pel recurs d’empara presentada per l’expresident Carles Puigdemont davant del Tribunal Constitucional (TC) per denunciar que la Mesa del Parlament va vulnerar els seus drets, una cosa que ha titllat de "contradicció" i "paranoia".

Puigdemont ha presentat un recurs d’empara davant del TC per denunciar que la Mesa del Parlament, presidida per Roger Torrent -d’ERC-, va vulnerar els seus drets quan va prendre la decisió de retirar-li el vot delegat.

En declaracions a Ràdio 4, Fernàndez ha ironitzat: "Sorprèn que (Puigdemont) vagi a reclamar els seus drets constitucionals, d’una Constitució que diu que és feixista, davant d’un TC que diu que és feixista. No sé si ell també s’ha convertit en feixista i com va al TC i defensa drets constitucionals ara ja tots som feixistes".

Per al líder del PP català el recurs d’empara presentat per l’expresident, que es troba a Waterloo (Bèlgica) per evitar l’acció de la Justícia espanyola, no és només "contradictòria" sinó també signe de la seua "paranoia", que l’ha portat a "denunciar els seus propis companys i socis".

"Estem liderant la innovació del ridícul polític. Estem fent coses que no s’havien fet mai a cap país europeu en el deliri polític", ha lamentat Fernández, que ha indicat que veure "uns socis de govern denunciant-se’n uns a d’altres és una cosa inèdita en política", alguna cosa que ell "mai no havia vist.

Però el que manté units als grups independentistes, ha sostingut Fernández, és una "retòrica" en la qual "estan atrapats i no poden sortir", ja que "el primer que es mogui serà acusat de traïdor i botifler".

tracking