SEGRE

SOCIETAT

Marlaska: Els problemes per arribar a Julen es resolen amb professionalitat

Marlaska ha confiat que els miners asturians puguin descendir "amb totes les mesures de seguretat per a ells, per a Julen i per a tothom

Marlaska: Els problemes per arribar a Julen es resolen amb professionalitat

Marlaska: Els problemes per arribar a Julen es resolen amb professionalitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha lloat avui l’esforç "necessari i merescut" que s’està realitzant per rescatar a Julen, el nen de 2 anys que va caure a un pou el passat 13 de gener a Totalán (Màlaga), i ha assegurat que les dificultats en aquesta tasca es resolen amb professionalitat.

Grande-Marlaska ha fet aquestes manifestacions als periodistes després de la presentació d’una campanya de la Guàrdia Civil per lluitar contra el tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació laboral.

Malgrat les dificultats que s’estan trobant per a l’accés al pou, el ministre creu que "es va avançant, alhora que ha reiterat el seu agraïment per la tasca de la Guàrdia Civil, de les diferents institucions i organismes, dels col·legis oficials i dels miners asturians, que donaran "l’última empenta per localitzar i portar Julen".

Ha reconegut que des del primer moment han sorgit dificultats, sobretot degudes a l’orografia del terreny, però "és obvi que s’estan resolent amb la més gran de les professionalitats".

Marlaska ha confiat que ben aviat els miners asturians, que són els que realitzaran l’última tasca, puguin descendir "amb totes les mesures de seguretat per a ells, per a Julen i per a tothom", que és l’objectiu primordial.

El ministre de l’Interior és conscient de l’esforç "que s’està fent", que és "necessari i merescut", i ha subratllat l’"obra d’enginyeria que s’està realitzant en temps rècord, perquè l’objectiu ho mereix".

tracking