SEGRE

SUCCESSOS DELICTE

Una jove denuncia una agressió sexual múltiple a Sabadell

La noia de divuit anys situa l’atac en una nau industrial abandonada i va aconseguir fugir mentre la perseguien || La policia deté sis sospitosos

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell.

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove va denunciar ahir que va patir una agressió sexual múltiple en una nau industrial abandonada del barri de Can Feu, a Sabadell, un succés que estan investigant els Mossos d’Esquadra, que ja han detingut sis sospitosos. La presumpta agressió s’hauria produït durant la matinada de dissabte a diumenge, i l’agredida, de 18 anys, es va personar a la Policia Local per presentar la denúncia per agressió per part d’un grup de sis homes, segons va informar ahir l’ajuntament de Sabadell. Segons van explicar fonts policials, la jove va aconseguir fugir a peu de la nau industrial en la qual s’estava cometent l’atac i una parella que anava amb cotxe per la zona la va recollir i la va acompanyar fins a la comissaria mentre un dels sospitosos la perseguia. La nit anterior la jove va sortir a sopar amb uns amics i es desconeix com va acabar a la nau industrial, lloc on es va declarar un incendi fa uns dies i que un grup de joves la utilitza com a habitatge.

El consistori va explicar que els sis possibles autors van ser arrestats ahir a la tarda per la Policia Municipal i la investigació posterior anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra. L’ajuntament també va mostrar el rebuig de l’agressió sexual, i va afirmar que ha ofert tot el suport a l’agredida i a la seua família, tant d’assessorament com d’acompanyament i atenció a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (Siad). L’executiu municipal va concretar que es faran “totes aquelles gestions legals que es considerin pertinents per combatre les agressions i lluitar per una ciutat lliure de sexisme, violència masclista i lgbtifòbia”, i va demanar respecte total per la privacitat de la víctima.

Aquest succés ha tingut lloc després que a començaments del mes de gener passat els Mossos d’Esquadra detinguessin un veí d’Andorra per una presumpta agressió sexual a una jove de la Seu d’Urgell el mes de desembre. També a començaments d’aquest any la Guàrdia Civil va arrestar quatre joves d’Alacant per una presumpta agressió sexual a una noia de 19 anys durant la nit de Cap d’Any. A la província de Lleida les denúncies per agressió sexual s’han duplicat en els últims set anys, fins a les 126 el 2018.

tracking