SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Assassinada una dona per la seua parella, que també era el seu nebot

La víctima el va denunciar el 2014 i també va ser atesa per maltractaments l’any passat || El cos va aparèixer diumenge, amb evidents signes de violència

Minut de silenci per aquest crim masclista davant la delegació del Govern central a les Canàries, ahir.

Minut de silenci per aquest crim masclista davant la delegació del Govern central a les Canàries, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 58 anys va acabar, presumptament, amb la vida de la seua parella, una dona de 60 anys que, alhora, era la seua tia, a força de colpejar-la diumenge en un habitatge del barri d’Ofra, a Santa Cruz de Tenerife. El cos de la víctima va ser trobat per un altre familiar diumenge al migdia amb evidents signes de violència a l’immoble que compartia la parella. Tal com va confirmar la delegada del Govern espanyol a les Canàries, Elena Máñez, la víctima ja havia presentat una denúncia contra el presumpte assassí, que va ser detingut ahir, el 2014. Després d’això, el jutge li va imposar una ordre d’allunyament que va se vigent durant un any. Així mateix, la dona també va necessitar assistència mèdica l’any passat. Quan els facultatius de l’Hospital de La Palma li van preguntar l’origen dels cops que presentava al cos, va confessar que eren producte de les agressions de la seua parella. No obstant, no va voler presentar denúncia. Aquest ha estat el primer assassinat masclista a les Canàries en el que va de 2019, a l’espera que s’aclareixin les circumstàncies de la mort de Romina Celeste Núñez, una jove paraguaiana desapareguda la nit de Cap d’Any. De moment, la seua parella ha declarat que la va trobar morta i es va desfer del cos.

En un altre ordre de coses, la Policia Local de Manresa va detenir un home diumenge a la matinada per colpejar la seua parella i un dels agents que provaven de reduir-lo. Els fets van ocórrer en un immoble del centre històric de la capital del Bages. Els veïns van avisar d’una forta discussió al seu interior. A la seua arribada, els agents es van trobar un home molt nerviós i restes de sang. Ell els va explicar que havia discutit amb la seua parella i que ella se n’havia anat de casa. Una altra patrulla de la Policia de Manresa va trobar la dona caminant pel carrer, amb esgarrapades i cops als braços i a l’abdomen. Segons la dona, la parella l’havia agredit i ella va fugir de casa. Després de la declaració de la dona, els agents van procedir a la detenció de la seua parella, que va mostrar resistència. Un dels policies va resultar ferit amb una fissura a les costelles.

tracking