SEGRE

SUCCESSOS SINISTRE

Cinc treballadors ferroviaris moren en un accident de cotxe a Utrera

Un camió envaeix el seu carril i xoquen

Imatge del vehicle sinistrat amb què circulaven les víctimes mortals.

Imatge del vehicle sinistrat amb què circulaven les víctimes mortals.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc treballadors ferroviaris, veïns de la localitat sevillana de Las Cabezas de San Juan, van morir ahir en un sinistre a la carretera A-394, al terme municipal sevillà d’Utrera. Els homes venien d’efectuar tasques de manteniment de vies fèrries a la localitat granadina de Loja, i tornaven a la seua localitat per descansar. Durant el trajecte, un camió va envair el carril pel qual circulaven i va provocar un xoc frontal.

Les víctimes mortals tenien 19, 32, 36, 38 i 48 anys, i formaven part de la plantilla de Monferra (Montajes Ferroviarios Andaluces). Així mateix, quatre d’ells tenien fills. El conductor del camió va acabar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital de Valme de Sevilla.

La Guàrdia Civil es trobava, al tancament d’aquesta edició, investigant les causes del xoc entre els dos vehicles.

Després del sinistre, diversos agents de la Policia Local, acompanyats de psicòlegs de l’ajuntament, van comunicar el succés als familiars.

L’alcalde de la localitat en què residien les víctimes mortals decretarà tres dies de dol i estudia la possibilitat d’habilitar alguna instal·lació municipal per acollir els fèretres.

tracking