SEGRE

TRIBUNALS

Junqueras: "Ho seguirem intentant després del judici"

Diu que és un "objectiu explícit" ja que ell es defineix com "autodeterminista, independentista i republicà"

Junqueras, sobre l'autodeterminació: Ho seguirem intentant després del judici

Junqueras, sobre l'autodeterminació: Ho seguirem intentant després del judiciEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha defensat aquest dijous en el judici del "procés" que "continuarà intentant" el dret a l’autodeterminació de Catalunya "sigui quin sigui el resultat" en aquest procediment.

Junqueras s’ha referit així en resposta al seu advocat Andreu Van Der Eynde, després de negar-se a contestar a les acusacions per considerar que li persegueixen per les seues idees i que es tracta d’"un judici polític".

Segons la seua opinió, el dret d’autodeterminació és l’aplicació d’un principi democràtic i, per tant, "se li ha de donar un sortida política". "Ho hem intentat i ho intentarem, fins i tot aquí asseguts davant d’aquest tribunal, i ho continuarem intentant sigui quin sigui el resultat d’aquest procés", ha destacat.

Junqueras diu que és un "objectiu explicito" ja que ell es defineix com a "autodeterminista, independentista i republicà".

"Estem a favor de la independència del nostre país i la millor manera d’encarnar aquests valors és a favor d’una república catalana", ha afegit.

tracking