SEGRE

PARTITS

Casado diu que el PP ha evitat que Espanya s'arruïnés per tercera vegada

Assegura que "el vam fer contra Ibarretxe, el vam fer contra Puigdemont, i l’hem aconseguit contra Torra"

Casat diu que el PP ha evitat que Espanya s'arruïnés per tercera vegada

Casat diu que el PP ha evitat que Espanya s'arruïnés per tercera vegadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest diumenge que el seu partit ha evitat, després de la convocatòria d’eleccions generals, la ruptura d’Espanya i que s’arruïnés el país per tercera vegada en aconseguir que el president del Govern, Pedro Sánchez, tirés "la tovallola".

El líder del PP ha acudit el seu segon dia de precampanya electoral a un acte del PP madrileny a la localitat de Torrelaguna, on han estat presentats els 42 candidats de la Serra Nord de Madrid que es presentaran en les pròximes eleccions municipals

"Una vegada mes el PP ha evitat la ruptura d’Espanya: ho vam fer contra Ibarretxe, ho vam fer contra Puigdemont, i ho hem aconseguit contra Torra (...). I hem aconseguit una vegada més que no s’arruïni Espanya per tercera vegada", ha dit Casat, que ha assegurat que el PSOE, el 1996, va deixar arruïnada Espanya amb Felipe González; el 2011, amb José Luis Rodríguez Zapatero i ara pretenien fer-ho" amb els pressupostos" que van ser rebutjats pel Congrés.

Segons Casat, el 28 d’abril cal decidir si es aposta "per la Constitució i la defensa de la llei, la unitat nacional, la igualtat de drets i obligacions o pel caos, la impunitat dels colpistes, per què els independentistes manin sobre el Govern d’Espanya, si volem continuar veient un president del Govern negociant la destrucció d’Espanya per seguir un parell de setmanes més en el Falcon, al seu palau de La Moncloa i continuar destrossant Espanya".

Casat s’ha mostrat convençut que al PP li anirà molt bé en les eleccions malgrat algunes enquestes, sobre les que ha dit: "no és poca enquesta el que vam veure l’altre dia en Colom?" amb referència a la concentració que van celebrar juntament amb Ciutadans i Vox diumenge passat a Madrid.

Un partit que, ha recalcat, en sis mesos han fet que el Govern "tiri la tovallola" quan Pedro Sánchez volia continuar governant, encara que no hagués pressuposat. Però, ha agregat, "li agafem venent Espanya als qui volien trencar-la" i "ha hagut de convocar eleccions".

Casado ha destacat també el compromís del PP amb el medi ambient, que és compatible, ha dit, amb el desenvolupament econòmic del turisme rural; de la caça, que genera a Espanya 6.000 milions d’euros; de l’activitat de la tauromàquia, que mou 3.000 milions d’euros a l’any, i amb la pesca fluvial.

"Els gustos dels ministres de Sánchez han acabat sent la llei, perquè si a una ministra no li agrada la caça, prohibeixi’s, si no li agrada els toros, prohibeixin-se, si no li agrada la caça, la pesca, els motors de dièsel, es prohibeixen: recorden a Maduro i a Chávez", ha recalcat.

Casat diu que el PP ha evitat que Espanya s'arruïnés per tercera vegada

Casat diu que el PP ha evitat que Espanya s'arruïnés per tercera vegadaEFE

tracking