SEGRE

BANGLADESH CATÀSTROFES

Un incendi deixa 70 morts a Dacca

El foc arrasa set edificis de la capital de Bangladesh i provoca 55 ferits || Les flames es van iniciar en un magatzem de plàstics i van deixar patent la falta de seguretat

Fins a 37 unitats de bombers van participar en les tasques d’extinció del foc, a la capital de Bangladesh.

Fins a 37 unitats de bombers van participar en les tasques d’extinció del foc, a la capital de Bangladesh.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un massiu incendi al nucli antic de Dacca va arrasar gairebé del tot set edificis, deixant al seu pas 70 morts i 55 ferits, en una nova tragèdia a Bangladesh, que torna a treure a la llum les precàries condicions de seguretat.

L’infern que es va desencadenar de matinada al laberíntic barri de Chawkbazar es va prolongar durant nou hores. Va començar a primera hora de la nit en un edifici de cinc plantes en el qual es trobava un magatzem de productes de plàstic i que hores després de ser arrasat per les flames començava a trontollar, mentre el foc s’estenia als edificis adjacents. Les flames es van propagar amb rapidesa per diverses botigues i restaurants de la zona.

“Els contenidors químics estaven explotant al pis de dalt i les boles de foc colpejaven la carretera, vaig veure cadàvers cremant per tota la via. Vaig sentir que estava en una zona de guerra”, va relatar una de les víctimes a l’Hospital Universitari de Dacca, on van ingressar els 55 ferits, nou dels quals es trobaven ahir en estat crític, amb cremades d’entre el 10% i el 60% de la superfície del seu cos.

Encara que de moment es desconeixen les causes de l’incendi, el ministre de l’Interior de Bangladesh, Asaduzzaman Khan, va assegurar que s’obrirà una investigació.

tracking