SEGRE

Un jove de Madrid esquartera la seua mare, fica els trossos en tàpers i se'ls menja

Encara no s’ha determinat si està en tractament per algun tipus de malaltia mental

Una comissaria de la Policia Nacional

Un jove de Madrid esquartera la seua mare, fica els trossos en tàpers i se'ls menjaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alberto S.G., un espanyol de 26 anys, ha esquarterat la seua mare, ha introduït els trossos del cos en tàpers de diverses mides i se’ls ha anat menjant, segons va dir ell mateix als agents en el moment de ser detingut. Va ser aquest dijous quan una amiga de la mare, preocupada perquè no veia la víctima des de fa aproximadament un mes, va decidir acudir a la comissaria de la Policia Nacional al districte madrileny de Salamanca per comunicar la possible desaparició.

Immediatament, un cotxe patrulla es va dirigir fins el domicili de la víctima, una dona de 66 anys, Soledad G., que residia amb el seu fill en un pis del número 50 del carrer de Francisco Navacerrada, al barri de Ventas. El jove els va obrir la porta i els va comunicar que la seua mare havia mort.

Segons fonts de la Prefectura Superior de Policia, els agents van assistir a un escenari dantesc i van descobrir diversos tàpers per la casa amb restes d’un cos humà. Alberto els va explicar que s’havia menjat alguns trossos i que, fins i tot, li havia donat algun altre al seu gos. Els agents van detenir el jove, que compta amb 12 antecedents policials, la majoria d’ells per maltractament a la seua mare. Malgrat la seua confessió inicial a la casa, ja en dependències policials el detingut s’ha negat a declarar i en les pròximes hores serà posat a disposició judicial.

Fonts de la investigació han assenyalat que tot apunta a un cas de canibalisme, encara que les indagacions no han acabat, i que encara no s’ha determinat si el jove està en tractament per algun tipus de malaltia mental.

tracking