SEGRE

PARRICIDI CANIBALISME

Esquartera la seua mare, la guarda en carmanyoles i se'n menja una part

El jove, de 26 anys i natural de Madrid, tenia antecedents per maltractaments a la seua progenitora || Problemes psicològics per drogues, la principal hipòtesi

El detingut va confessar a la Policia haver-se menjat parts de la seua mare.

El detingut va confessar a la Policia haver-se menjat parts de la seua mare.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir dijous a Madrid un home com a presumpte autor de la mort de la seua mare, de 66 anys, a la qual va esquarterar i després va introduir els trossos en diverses carmanyoles. El jove, de 26 anys, va confessar als agents quan van entrar al seu domicili que se l’havia anat menjant i que la va trossejar en peces “molt petites” que guardava en diversos tàpers repartits per tota la casa, van informar fonts de la investigació.

La detenció es va produir en un habitatge situat al districte de Salamanca després que una amiga de la dona es dirigís a l’oficina de denúncies i atenció del ciutadà de la zona per comunicar als agents que feia al voltant d’un mes que no veia la seua amiga. La denunciant també va comentar als agents que la dona vivia amb el seu fill, que podria tenir problemes psiquiàtrics. Després d’això, la Policia va enviar uns agents per investigar els fets. Es van trobar al lloc “una escena dantesca” dura de contemplar. El jove, amb actitud “freda”, va confessar als agents que s’havia anat menjant la seua mare i n’havia donat trossos al seu gos. Després de la confessió, van procedir a la detenció, mentre que el Servei Veterinari d’Urgències es va fer càrrec de l’animal. L’arrestat, que té fins a dotze antecedents policials, la majoria per maltractaments a la seua mare, es troba detingut a la Comissaria de Tetuán, després de negar-se a declarar a la Prefectura Superior de Policia de Madrid. D’altra banda, una veïna de la víctima va explicar ahir que en una ocasió ella li va confessar que el detingut “tenia una malaltia: la droga”. I va afegir que “pensava que li agafaven atacs mentals però ella em va dir una vegada que va haver de trucar a la Policia perquè el seu fill s’havia posat molt malament”, afirma. Segons altres veïns, el presumpte homicida protagonitzava fortes discussions amb la seua progenitora i era freqüent escoltar “veus i xiscles” al domicili.

Segons els veïns, el presumpte homicida protagonitzava fortes discussions al domicili

Efectius de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es van desplaçar ahir des de Tenerife fins a l’illa de La Palma després de la troballa del cos i sospitar que la mort va poder produir-se per causes no naturals.

En aquest sentit, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Los Llanos de Aridane ha decretat el secret del sumari sobre les investigacions que es duguin a terme per aclarir el cas.

En principi, s’espera que passi a disposició judicial aquest matí.

Detenen un home a La Palma per matar la seua mare La Guàrdia Civil va detenir ahir el fill d’una dona trobada morta dijous al seu domicili del municipi palmer de Los Llanos de Aridane. Fonts de la Guàrdia Civil van confirmar la detenció del presumpte homicida, d’uns 40 anys, que pel que sembla convivia amb la seua mare de 68. El cos va ser trobat en un llit de l’habitatge amb signes de violència, al barri d’Argual.

tracking