SEGRE

El jutge Marchena obre el torn dels testimonis demanant que no opinin

El jutge Marchena obre el torn dels testimonis demanant que no opinin

El jutge Marchena obre el torn dels testimonis demanant que no opininEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Suprem ha reprès passades les deu del matí el judici del "procés" amb la fase testifical, que obre el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardá, i en la qual el president de la Sala, Manuel Marchena, els ha demanat que s’estalviïn opinions personals i valoracions i se cenyeixin als fets.

En la jornada d’aquest dimecres està previst que declarin alguns dels personatges clau en l’ocorregut a Catalunya durant el "procés", com l’expresident del Gobierno Mariano Rajoy, l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría o l’expresident de la Generalitat Artur Mas.

Sáenz de Santamaría declararà davant del tribunal després de Mas i abans que l’exministre de Hacienda Cristóbal Montoro.

Qui no assistirà a aquesta sessió serà l’actual president del Parlament, Roger Torrent, que es troba presidint el Ple de la Cambra catalana, una circumstància que va comunicar ahir al Suprem.

A la tarda està fixada la testifical de Rajoy, de l’excoordinadora general de PDeCAT Marta Pascal, de l’expresidenta del Parlament Nuria de Gispert i els exdiputats de la CUP Eulalia Reguan i Antonio Baños.

tracking