SEGRE

PANORAMA

La germana de Dolors Bassa serà la número 1 d'ERC per Girona

La candidata d’ERC per Girona, Montserrat Bassa, ahir.

La candidata d’ERC per Girona, Montserrat Bassa, ahir.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montserrat Bassa, germana de la consellera cessada de Treball, Dolors Bassa, ocuparà el primer lloc de la llista d’ERC a les eleccions generals per Girona. En un acte a Sarrià de Ter, va explicar que ha fet el pas per lluitar “contra la repressió espanyola”. Així mateix, va defensar que l’autodeterminació “no és delicte”. Montserrat Bassa va recordar també la seua germana, empresonada de manera preventiva des de fa més d’un any i que està sent jutjada ara al Tribunal Suprem. “Sóc la Montse però en realitat qui represento és la Dolors, la meua germana, que és la que hauria de ser aquí i no estar aguantant la farsa de judici al Suprem”, va manifestar.

D’altra banda, ERC i EH Bildu han tancat un acord per conformar un únic grup parlamentari al Congrés després de les eleccions del 28-A, segons van avançar ahir fonts dels nacionalistes bascos.

En un altre ordre, també es va saber ahir que Comunistes de Catalunya, la branca dels comuns liderada per Joan Josep Nuet, es desmarca de la línia oficial de CatComú i negociarà anar al costat d’ERC el 28-A. Així ho va aprovar el comitè central de la formació amb un 62% dels vots a favor, sobre un total de 80. La proposta va ser impulsada pel mateix Nuet.

tracking