SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben un nadó mort en un contenidor de Montcada

El cadàver del nounat el va trobar un operari del servei de recollida d’escombraries || Els Mossos d’Esquadra ho investiguen

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar el contenidor on es va trobar el bebè.

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar el contenidor on es va trobar el bebè.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van trobar ahir el cos sense vida d’un nounat després de rebre l’avís per part d’un operari de recollida d’escombraries. L’empleat va donar l’avís sobre les 6.15 del matí, quan va trobar el cadàver dins d’un contenidor soterrat d’escombraries orgàniques al carrer Ferrer i Guàrdia al barri de Mas Rapinyo de Montcada i Reixac a Barcelona.

Sobre dos quarts d’onze del matí, el jutge de guàrdia va procedir a l’aixecament del cadàver i els mossos de l’àrea d’investigació criminal van efectuar el traslladat del contenidor a dependències policials després d’extreure’l amb l’ajuda d’una grua, perquè l’interior es pugui examinar amb més exhaustivitat. Es tracta, en aquests casos, d’intentar trobar algun element que ajudi a identificar la seua procedència, però haurà de ser l’autòpsia la que determini les causes de la mort del menor.

La investigació es manté oberta sense que s’hagi produït cap detenció fins al moment. El mes de gener de l’any passat es va trobar a la planta de residus d’aquesta localitat del Vallès Occidental el cadàver d’un nen d’aprxoimadament d’un any que mostrava signes de violència, un cas que encara no s’ha resolt.

tracking