SEGRE

POLÍTICA COMICIS GENERALS

Aznar fa campanya per Casado perquè creu que recupera el seu Partit Popular

El líder del PP, Pablo Casado, davant del vaixell de guerra ‘Juan Carlos I’ a Getxo, ahir.

El líder del PP, Pablo Casado, davant del vaixell de guerra ‘Juan Carlos I’ a Getxo, ahir.FLICKR PARTIDO POPULAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del Govern central José María Aznar va sol·licitar ahir als constitucionalistes que agrupin el seu vot entorn de l’aspirant popular a la Moncloa, Pablo Casado, convençut que el partit que dirigeix el successor de Mariano Rajoy és el que ell va presidir en el seu dia. Per la seua part, Casado va defensar la presència del portaavions Juan Carlos I al port de Getxo. “Al País Basc han de venir els emblemes espanyols”, va assegurar.

D’altra banda, la portaveu del Govern central, Isabel Celaá, va explicar que els tuits de la vicepresidenta Carmen Calvo arremetent contra PP i Cs des del seu compte de Twitter van ocórrer a la frontera de l’inici del període electoral que impedeix al Govern aprofitar la seua posició institucional per fer campanya electoral. La Junta Electoral Central (JEC) va censurar aquests tuits.

Per la seua part, Ciutadans va tornar ahir a rebutjar la proposta del PP d’anar junts a les llistes al Senat per a les pròximes eleccions generals.

Així mateix, el líder de Podem, Pablo Iglesias, torna avui a l’activitat política, després de la seua baixa de paternitat, en un míting “multitudinari”, segons la formació, a Madrid.

tracking