SEGRE

SUCCESSOS ABUSOS SEXUALS

Una jove de 23 anys denuncia una violació en grup a Ciempozuelos

La Policia busca els quatre homes que la van agredir || La noia, d’origen veneçolà, anava sola pel carrer quan la van assaltar i li van esquinçar la roba

Imatge d’un cotxe patrulla de la Policia Local de Sevilla.

Imatge d’un cotxe patrulla de la Policia Local de Sevilla.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de Guàrdia Civil i de Policia Local de Ciempozuelos han obert una investigació per trobar l’autor o autors de l’agressió sexual produïda dijous a la matinada a una jove de 23 anys a la localitat i que va motivar també una concentració de condemna a l’ajuntament.

La jove, d’origen veneçolà i resident a Ciempozuelos, va denunciar l’agressió i va explicar que els quatre homes la van assaltar quan anava sola pel carrer, vora la mitjanit, i la van obligar a anar a un descampat. Una vegada allà, li van esquinçar la roba amb un punxó i després la van agredir sexualment. A més, li van robar el mòbil perquè no pogués avisar a ningú ràpidament. Segons la jove, els homes anaven encaputxats, amb gorres i tenien accent sud-americà.

La víctima va ser trobada en estat de xoc per una patrulla de la Policia Local, que la va traslladar a l’Hospital Infanta Elena de Valdemoro per ser atesa per personal sanitari i on va quedar ingressada. La jove va explicar que un dels homes la va agredir sexualment mentre la resta la immobilitzaven, però a l’adonar-se que la noia tenia la menstruació, van marxar, però no sense abans robar-li el telèfon mòbil.

Després que els sanitaris comuniquessin als agents la situació, aquests van activar el protocol per a agressions sexuals i l’inici de la investigació dels fets. La denúncia va ser interposada ahir a la comissària de la Guàrdia Civil de Ciempozuelos. Agents d’aquest cos i de la Policia Local van sumar esforços per aclarir el cas i detenir els autors, que al tancament d’aquesta edició encara seguien en recerca.

L’ajuntament de la localitat va denunciar “de manera rotunda” aquests fets i va transmetre “el seu més sincer suport a la víctima de tan execrable fet, així com al seu entorn proper” i la seua “més profunda indignació”.

A més, la plaça de la Constitució de Ciempozuelos va acollir una concentració de repulsa al migdia, en la qual es van concentrar un centenar de veïns per mostrar la seua repulsa a l’agressió de la jove veneçolana, que és veïna de la localitat madrilenya.

tracking