SEGRE

POLÍTICA

Torra crida a "reforçar tots els fronts" a Catalunya en els propers mesos

Acte de presa de possessió de Meritxell Budó i Mariàngela Vilallonga com a noves conselleres

Acte de presa de possessió de Meritxell Budó i Mariàngela Vilallonga com a noves conselleres

Torra crida a "reforçar tots els fronts" a Catalunya en els propers mesosGovern de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet aquest dilluns una crida a "reforçar tots els fronts" polítics a Catalunya de cara als propers mesos. Així ho ha dit en l’acte de presa de possessió de Meritxell Budó com a consellera de la Presidència i Mariàngela Vilallonga com a nova titular de Cultura, celebrat en el Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

"El país necessita que reforcem tots els fronts en els propers mesos", ha afirmat Torra, que ha agraït el treball realitzat per les conselleres sortints: Elsa Artadi, que es presentarà com a número dos de la llista de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona en les eleccions municipals del 26 de maig, i Laura Borràs, número dos també de JxCat en els comicis generals del 28 d’abril.

Budó i Vilallonga, segons el president, "ajudaran a consolidar un Govern amb desafiaments constants", que "vol gestionar bé el dia a dia, que vol resoldre els problemes concrets del país, que s’implica en les solucions a cada conflicte que s’obre, però que també vol mirar a l’horitzó i pensar molt més allà d’avui".

tracking