SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Dembélé entra a la llista per viatjar a Manchester

Sense tenir encara l’alta mèdica i és dubte demà per jugar a Old Trafford

Dembélé, a la dreta, al costat de Piqué i Todibo durant l’entrenament.

Dembélé, a la dreta, al costat de Piqué i Todibo durant l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del FC Barcelona Ousmane Dembélé va entrar ahir a la llista de convocats d’Ernesto Valverde, encara que no té l’alta mèdica, per al partit de demà dimecres davant el Manchester United, corresponent a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, on l’única baixa és la del defensa belga Thomas Vermaelen.

Valverde va amb tot fins a Manchester ja que ha citat 22 futbolistes, entre els quals l’extrem francès, a l’espera que pugui rebre l’alta mèdica de la lesió al bíceps femoral que es va fer durant el partit de tornada dels vuitens de Champions contra l’Olympique de Lió del 13 de març passat.

El Barça bloquejarà l’accés a entrades a 26 socis i penyistes pels incidents a Lió

El tècnic extremeny esperarà segurament a veure les seues sensacions durant l’entrenament d’avui a l’estadi d’Old Trafford, última cita preparatòria abans del duel davant dels diables rojos, per decidir si Dembélé pot jugar d’inici, si el reserva a la banqueta o si decideix no arriscar.

També viatja a Manchester per seguir en la dinàmica de l’equip el central Jean-Clair Todibo, que no està inscrit a la Lliga de Campions, així com el porter del filial Iñaki Peña. Respecte a l’última llista per rebre l’Atlètic de Madrid, torna el xilè Arturo Vidal, sancionat davant dels blanc-i-rojos.

D’aquesta manera, només es queda fora de la convocatòria el central belga Thomas Vermaelen, a causa d’unes molèsties a la cuixa esquerra que es va fer durant l’entrenament d’ahir dilluns, l’últim a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

tracking